Vergoedingen Gebitsprothese

Alles over vergoedingen in één overzicht

Vergoedingen Gebitsprothese

Alles over vergoedingen in één overzicht

Vergoedingen voor een gebitsprothese of klikgebit

De kosten voor gebitsprotheses en klikgebitten kunnen per patiënt verschillen. Wel gelden er wettelijk vastgestelde tarieven in de mondzorg. In Nederland hebben wij een verplichte basisverzekering met een wettelijk eigen risico (in 2022 is dat € 385,-) voor iedere inwoner en kan men een vrijwillige aanvullende (tandarts)verzekering afsluiten voor zorg die niet in de basisverzekering is opgenomen. Een volledige gebitsprothese valt onder de basis verzekering en wordt voor 75% vergoed dat komt neer op een eigen bijdrage van 300/350 euro. Als u aanvullend verzekerd bent worden deze kosten geheel vergoed. De kosten voor gedeeltelijke- en frameprothesen vallen niet onder de basisverzekering en worden daarom niet uit de basisverzekering vergoedt. Deze komen dus voor eigen rekening of worden volledig of gedeeltelijk vergoed uit een aanvullende verzekering. Alle kosten verschillen per verzekeraar. Check bij uw eigen verzekeraar wat er vergoed wordt!

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars

Vergoeding en Tarieven voor Tandarts en Tandprothetiek bij Wesselink Dental

Vragen over vergoedingen?

Heeft u vragen over de vergoeding van een behandeling? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vul het formulier in om direct contact met ons op te nemen.

Wij gaan voor 100% tevredenheid!

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Wat patiënten over ons zeggen:
Zeer goede ervaring!!! Ik had enorm veel angst voor de tandarts, maar deze praktijk is hier enorm goed mee omgegaan. Ik kan alleen maar zeggen, al het personeel van Wesselink Dental heel erg bedankt!!!
Joey Salimans
 Kan niets anders zeggen dan hulde aan Wesselink Dental. Voor mij geen zorg en pijn meer kan nu alles, een nieuwe leven is begonnen. Ik raad het iedereen aan!
Joseph Pattiapon
Snel en goed geholpen, aanrader om eens heen te gaan bij  prothese problemen.
Truuz Hond

We kijken graag samen met u naar de kosten voor een gebitsprothese!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hieronder voor gratis advies: