Tandtechniek Wesselink

Tandtechniek bij Wesselink Dental

Wesselink Dental beschikt over een eigen tandtechnisch lab

Behandelingen

Ons tandtechnische lab is gespecialiseerd in verschillende behandelingen.
Meer Info

Tarieven

Met meer dan 15 jaar ervaring leveren wij de beste kwaliteit tegen de juiste prijs!
Naar Tarieven

Contact

Wilt u snel advies van een van onze experts?  Neem direct contact op:
Naar Contact

Behandelingen

Wesselink Dental is gespecialiseerd in verschillende behandelingen op het gebied van tandtechniek. Alle producten worden gemaakt in ons eigen tandtechnische lab.

Kronen en bruggen

Wanneer u een tand of kies verliest zal de tandarts u adviseren om ter vervanging een kroon of brug te laten plaatsen. 

Tegenwoordig worden de meeste kronen van keramiek gemaakt. Het meest gebruikte materiaal is Zirkonium, wat qua materiaaleigenschappen overeenkomt met metaallegeringen. Alleen is de zirkonium basis transparant en tandkleurig, waardoor er een veel natuurlijker resultaat wordt verkregen. Daarnaast gebruiken we de nieuwste ontwikkeling op het gebied van keramische kronen, het zogenaamde “glaskeramiek”. Dit is een zeer sterk keramiek, waarmee heel natuurlijk ogende tandvervangingen zijn te maken. Zo zal niemand merken dat u een tand of kies mist!

Mondbeschermer

Wij adviseren het dragen van een mondbeschermer sterk aan als u een risicovolle sport beoefent. Hockey, rugby, ijshockey, skaten, skeeleren, squash, gevechtssporten zijn enkele voorbeelden van sporten waarbij er risico op tandletsel is. Met het dragen van een mondbeschermer beschermt u preventief uw gebit. Een mondbeschermer zit goed vast in de mond, maar moet ook gemakkelijk in en uit te nemen zijn. De mondbeschermer hoort daarnaast smaak- en geurloos te zijn. Het hoofddoel van de mondbeschermer is natuurlijk het beschermen van het gebit.

Tandenknarsen

Meer dan 10% van de Nederlanders heeft last van tandenknarsen, vooral tijdens de slaap. Overactieve spieren kunnen zorgen voor het afbreken, loszitten en slijtage van uw tanden en kiezen. Om uw tanden te beschermen maken wij knarsbitjes op maat. Een knarsbitje is een gebitsbeschermer van hard of zacht materiaal. Het beschermt uw tanden en kiezen tegen overmatige slijtage die door het knarsen en klemmen ontstaat. U draag het knarsbitje gedurende de hele nacht. Het wordt gemaakt van een sterk en duurzaam materiaal. Een knarsbitje voorkomt het knarsen en klemmen echter niet, het voorkomt enkel verdere schade aan uw natuurlijk gebit.

Heeft u vragen over een van onze behandelingen? Neem dan nu contact met ons op:

Tarieven

De kosten voor tandtechnische behandelingen vallen niet onder de basisverzekering en worden daarom niet uit de basisverzekering vergoed. Deze komen dus voor eigen rekening of worden volledig of gedeeltelijk vergoed uit een aanvullende verzekering. Dit verschilt per aanvullende verzekering. Check bij uw eigen verzekeraar wat er vergoed wordt of vraag een van onze experts direct om advies.

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars

Vergoeding en Tarieven voor Tandarts en Tandprothetiek bij Wesselink Dental

Mocht u vragen hebben over tarieven, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button:

Wij gaan voor 100% tevredenheid!

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Wat patiënten over ons zeggen:
Zeer goede ervaring!!! Ik had enorm veel angst voor de tandarts, maar deze praktijk is hier enorm goed mee omgegaan. Ik kan alleen maar zeggen, al het personeel van Wesselink Dental heel erg bedankt!!!
Joey Salimans
 Kan niets anders zeggen dan hulde aan Wesselink Dental. Voor mij geen zorg en pijn meer kan nu alles, een nieuwe leven is begonnen. Ik raad het iedereen aan!
Joseph Pattiapon
Snel en goed geholpen, aanrader om eens heen te gaan bij  prothese problemen.
Truuz Hond

Wesselink Dental Oosterwolde

🏠    ‘t Oost 8
📍    8431 LJ Oosterwolde
📧    info@wesselinkdental.nl
📞    0516 78 50 82
Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 08:00 – 17:00
Woensdag: 08:00 – 17:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:00 – 13:00

Wesselink Dental Zwolle

🏠    Thomas à Kempisstraat 48
📍    8021 BD Zwolle
📧    info@tandprothetiek-zwolle.nl
📞    038 422 50 66
Maandag: 08:00 – 16:00
Dinsdag: 08:00 – 16:00
Woensdag: 08:00 – 16:00
Donderdag: 08:00 – 16:00
Vrijdag: 08:00 – 13:00

Neem contact met ons op!

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul het formulier in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met u op!