Reparaties en Rebasing bij Wesselink Dental

Problemen met uw gebitsprothese? Geen probleem.
Wesselink Dental biedt een rebasing- en reparatieservice! 

Reparaties en Rebasing bij Wesselink Dental

Problemen met uw gebitsprothese? Geen probleem.
Wesselink Dental biedt een rebasing- en reparatieservice!

Reparaties

Is uw prothese beschadigd? Geen probleem! Hoewel een prothese gemaakt is van zeer sterk kunsthars, kan het kunstgebit altijd beschadigen. Wij begrijpen dat eten met een beschadigd kunstgebit eten, lachen en praten moeizaam gaat. Het is dan ook van belang dat het kunstgebit zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Bij Wesselink Dental is uw kunstgebit binnen een paar uurtjes weer gerepareerd. Voor reparaties bent u ten alle tijden welkom in een van onze praktijken, gevestigd in Oosterwolde en Zwolle. Is uw prothese gevallen of gescheurd? Neem dan gelijk contact met ons op voor een vrijblijvende check:

Rebasing

In de loop van der jaren kan uw prothese los gaan zitten. Dit komt door de belasting van de gebitsprothese op uw kaken waardoor uw kaken in de loop der jaren kunnen slinken. Dit is een van voornaamste redenen dat we bij Wessenlink Dental alle patiënten elk jaar uitnodigen om op controle te komen. Mocht u geen klachten hebben is het alsnog goed om voor preventie van klachten langs te komen. Wanneer uw gebitsprothese los zit vullen we deze op met een nieuwe laag kunststof. Met een rebasing zorgen wij ervoor dat de gebitsprothese weer perfect in uw mond past. Zit uw prothese los of wilt u langskomen voor een check? Klik dan nu voor een gratis check:

Uw voordelen van een gratis check-up

U kunt dezelfde dag nog terecht

Binnen enkele uurtjes klaar

100% Tevredenheidsgarantie

Heeft uw gebitsprothese een aanpassing of reparatie nodig? We helpen u snel!

Wanneer uw gebitsprothese een aanpassing of reparatie nodig heeft helpen u wij dezelfde dag! Klik hieronder voor een gratis check-up:


Wij gaan voor 100% tevredenheid!

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Wat patiënten over ons zeggen:
Zeer goede ervaring!!! Ik had enorm veel angst voor de tandarts, maar deze praktijk is hier enorm goed mee omgegaan. Ik kan alleen maar zeggen, al het personeel van Wesselink Dental heel erg bedankt!!!
Joey Salimans
 Kan niets anders zeggen dan hulde aan Wesselink Dental. Voor mij geen zorg en pijn meer kan nu alles, een nieuwe leven is begonnen. Ik raad het iedereen aan!
Joseph Pattiapon
Snel en goed geholpen, aanrader om eens heen te gaan bij  prothese problemen.
Truuz Hond

De meest voorkomende kunstgebit problemen

  1. Het kunstgebit past niet goed en zit los

  2. U heeft pijn in de mond door het kunstgebit

  3. U kunt slecht eten en praten met het kunstgebit

  4. U heeft een slechte adem door het kunstgebit

  5. U ervaart misselijkheid door uw kunstgebit   

  6. Er komt veel voedsel onder het kunstgebit    

  7. De gevolgen van een slecht passend kunstgebit vallen niet direct op. Het is verstandig om het regelmatig te laten controleren. Kom nu langs voor een gratis check-up!

Wat kost een reparatie of rebasing?

Bij alle zorgverzekeraars gelden andere vergoedingen voor reparaties en rebasing. Check bij uw zorgverzekeraar wat er wordt vergoed of klik hieronder voor meer informatie!

Kom met ons in contact!

Heeft u vragen voor een van onze experts? We komen graag met u in contact voor vrijblijvend advies! Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.