Over ons

Maak kennis met ons team van experts!

Onze visie

Wesselink Dental biedt complete mondzorg aan patiënten van jong tot oud. Wij zijn een kleinschalige en laagdrempelige praktijk waar we voor elke patiënt uitgebreid de tijd nemen. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Met de nieuwste technieken willen wij de behandelingen voor onze patiënten zo eenvoudig en comfortabel mogelijk maken, met als doel elke patiënt met een glimlach naar buiten te laten lopen.  Met meer dan 15 jaar ervaring leveren wij de beste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Uitgebreid de tijd voor elke patiënt

De nieuwste technieken voor gemak en comfort

We gaan voor 100% procent tevredenheid

Ons team van experts

De experts van Wesselink Dental bieden samen complete mondzorg aan patiënten van jong tot oud. Wij zorgen er voor dat elke patiënt tevreden de deur uit loopt. Enkele van onze experts werken zowel in Zwolle als Oosterwolde.

Onze praktijken

Onze twee praktijken zijn gevestigd in Oosterwolde en Zwolle. De praktijken zijn kleinschalig en laagdrempelig. Alle patiënten van jong tot oud zijn hier welkom voor complete mondzorg.  Wij nemen uitgebreid de tijd voor elke patiënt zodat iedereen tevreden de deur uit loopt. In onze praktijk in Zwolle is enkel geen tandarts aanwezig. U kunt ten alle tijde bij ons terecht zonder doorverwijzing. 

null

Gebruik maken van onze expertise?

Met ons ervaren team van experts bieden wij bij Wesselink Dental complete mondzorg. Wilt u een intake bij onze tandarts of een gratis check-up voor uw kunstgebit? Klik hieronder:


Wij gaan voor 100% tevredenheid!

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Wat patiënten over ons zeggen:
Zeer goede ervaring!!! Ik had enorm veel angst voor de tandarts, maar deze praktijk is hier enorm goed mee omgegaan. Ik kan alleen maar zeggen, al het personeel van Wesselink Dental heel erg bedankt!!!
Joey Salimans
 Kan niets anders zeggen dan hulde aan Wesselink Dental. Voor mij geen zorg en pijn meer kan nu alles, een nieuwe leven is begonnen. Ik raad het iedereen aan!
Joseph Pattiapon
Snel en goed geholpen, aanrader om eens heen te gaan bij  prothese problemen.
Truuz Hond

Neem direct contact met ons op!

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul het formulier in en een van onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op!