Wesselink Dental: Uw Digitale Prothese Specialist

Wesselink Dental is een van de eerste praktijken in Nederland die gebruik maakt van de nieuwste technologieën om uw Kunstgebit te vervaardigen. Onze digitale 3D-technologie zorgt voor een perfecte pasvorm en maakt de behandeling voor de patiënt een stuk comfortabeler.  Wij zorgen ervoor dat u altijd met een perfect passend kunstgebit en een zorgeloze glimlach de deur uit loopt. U bent altijd welkom bij ons op de praktijk voor een gratis adviesgesprek.

Digitale Prothese

Perfecte pasvorm door nauwkeurige 3D-scan   

Sterker materiaal dan een gewone gebitsprothese

Slechts twee afspraken voor een kunstgebit

Happen in vieze klei is niet meer nodig

In slechts 2 simpele stappen naar een Kunstgebit

Uw wensen afstemmen en een digitale scan

Tijdens de eerste afspraak kijken we samen naar de huidige situatie van uw gebit. We bespreken uw wensen en bepalen samen met u de kleur en vorm van uw kunstgebit. Met een digitale scan brengen we de juiste afmetingen van uw mond in kaart. Hierdoor hoeft u niet meer in vieze klei te happen en maakt dit de behandeling veel comfortabeler. Het apparaat brengt de afmetingen tot in de kleinste details nauwkeurig in beeld. Op deze manier kunnen we uw kunstgebit nog beter op uw mond afstemmen. Soms is een afdruk van uw oude gebit nodig om wat extra informatie over de stand van uw kaak te verkrijgen en de bewegingen van uw mond en spieren vast te leggen. 

Uw perfect passende kunstgebit is klaar!

Uw nieuw kunstgebit wordt geplaatst en u kunt eindelijk weer zorgeloos lachen. Natuurlijk is een nieuw kunstgebit altijd even wennen, daarom nodigen wij u na twee weken uit voor een controleafspraak om zeker te weten dat u 100% tevreden bent. Om het maximale uit uw kunstgebit te halen raden we u aan om een keer per jaar bij ons op controle te komen, ook wanneer u geen klachten heeft.

Wilt u ook een snelle en comfortabele behandeling voor uw kunstgebit?

Dankzij onze nieuwste technieken hoeft u slechts twee keer bij ons langs te komen en is het happen in de vieze klei niet nodig! Klik hieronder voor een gratis check-up voor uw kunstgebit of doe eerst de online zelftest:


Wij gaan voor 100% tevredenheid!

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Wat patiënten over ons zeggen:
Zeer goede ervaring!!! Ik had enorm veel angst voor de tandarts, maar deze praktijk is hier enorm goed mee omgegaan. Ik kan alleen maar zeggen, al het personeel van Wesselink Dental heel erg bedankt!!!
Joey Salimans
 Kan niets anders zeggen dan hulde aan Wesselink Dental. Voor mij geen zorg en pijn meer kan nu alles, een nieuwe leven is begonnen. Ik raad het iedereen aan!
Joseph Pattiapon
Snel en goed geholpen, aanrader om eens heen te gaan bij  prothese problemen.
Truuz Hond

Waarom een digitale prothese?

Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën maken wij de behandeling voor onze patiënten zo efficiënt en comfortabel mogelijk. Met onze 3D-mondscanner creëren wij de perfecte pasvorm en dit alles zonder in vieze klei te hoeven happen. Hiermee wordt de duur van het traject verkort van vijf naar slechts twee afspraken bij ons op de praktijk.  De digitale gebitsprothese is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat de prothese sterker maakt dan een normale prothese. Een digitale prothese kent dezelfde vergoedingen als een normale prothese. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden!

Alle voordelen van een digitale prothese op een rijtje:

  • Perfecte pasvorm door nauwkeurige 3D-mondscan  
  • Sterker materiaal dan een gewone gebitsprothese
  • Nooit meer last van zwarte randjes
  • Slechts twee afspraken nodig
  • Nooit meer happen in vieze klei
  • Snelle en comfortabele behandeling
  • Een kunstgebit geheel naar uw wensen
  • Alle vormen en kleuren mogelijk
  • Kunstgebit kwijt? Een replica is snel gemaakt!

Kom met ons in contact!

Heeft u vragen voor een van onze experts? We komen graag met u in contact voor vrijblijvend advies! Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.