Partiële Prothese bij Wesselink Dental

Een partiële prothese in slechts twee afspraken! Klik direct voor gratis advies:

Partiële Prothese bij Wesselink Dental

Een partiële prothese in slechts twee afspraken! Klik direct voor gratis advies:

Uw voordelen van een Partiële Prothese bij Wesselink Dental

Mist u slechts enkele tanden en kiezen en bent u op zoek naar een oplossing? Of heeft u klachten over uw huidige prothese? Dan bent u klaar voor een gloednieuwe zorgeloze glimlach met een partiële prothese!

Wesselink Dental maakt partiële protheses van hoogwaardige kwaliteit door middel van de nieuwste 3D-technologie. Ontdek nu de vele voordelen:


  • Een perfect passende prothese in slechts 2 afspraken
  • Happen in vieze klei is niet meer nodig!
  • Een prothese volledig naar uw persoonlijke wensen
  • Tot wel 75% vergoed door de zorgverzekeraar

Partiele Prothese Wesselink

In slechts 2 simpele stappen naar een partiële prothese

Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken hoeft u maar twee keer bij ons langs te komen om uiteindelijk met een perfect passende partiële prothese de deur uit te lopen.

1: Uw wensen afstemmen en een digitale scan

Tijdens de eerste afspraak kijken we samen naar de huidige situatie van uw gebit. We bespreken uw wensen en bepalen samen met u de kleur en vorm van uw kunstgebit. Met een digitale scan brengen we de juiste afmetingen van uw mond in kaart. Hierdoor hoeft u niet meer in vieze klei te happen en maakt dit de behandeling veel comfortabeler. Het apparaat brengt de afmetingen tot in de kleinste details nauwkeurig in beeld. Op deze manier kunnen we uw partiële prothese nog beter op uw mond afstemmen. Soms is een afdruk van uw prothese nodig om wat extra informatie over de stand van uw kaak te verkrijgen en de bewegingen van uw mond en spieren vast te leggen. 

2: Uw perfect passende partiële prothese is klaar!

Uw nieuwe prothese wordt geplaatst en u kunt eindelijk weer zorgeloos lachen. Natuurlijk is een nieuwe prothese altijd even wennen, daarom nodigen wij u na twee weken uit voor een controleafspraak om zeker te weten dat u 100% tevreden bent. Om het maximale uit uw prothese te halen raden we u aan om een keer per jaar bij ons op controle te komen, ook wanneer u geen klachten heeft.

Wilt u ook een snelle en comfortabele behandeling voor een partiële prothese?

Dankzij onze nieuwste technieken hoeft u slechts twee keer bij ons langs te komen en is het happen in de vieze klei niet nodig! Klik hieronder voor een gratis check-up of doe eerst de online zelftest:


Wij gaan voor 100% tevredenheid!

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Wat patiënten over ons zeggen:
Zeer goede ervaring!!! Ik had enorm veel angst voor de tandarts, maar deze praktijk is hier enorm goed mee omgegaan. Ik kan alleen maar zeggen, al het personeel van Wesselink Dental heel erg bedankt!!!
Joey Salimans
 Kan niets anders zeggen dan hulde aan Wesselink Dental. Voor mij geen zorg en pijn meer kan nu alles, een nieuwe leven is begonnen. Ik raad het iedereen aan!
Joseph Pattiapon
Snel en goed geholpen, aanrader om eens heen te gaan bij  prothese problemen.
Truuz Hond

Wanneer kiest u voor een partiële prothese?

Wanneer u slechts enkele tanden of kiezen mist is een volledige gebitsprothese niet nodig. U kunt dan kiezen voor een partiële gebitsprothese. Een plaat- of frameprothese, ook wel partiële gebitsprothese genoemd, is een vervanging van één of meer (maar niet alle) tanden of kiezen. Een goede oplossing als uw verloren tanden of kiezen niet door een kroon, een brug of implantaten vervangen kunnen worden. De prothese kunt u uit de mond nemen; een kroon, een brug en implantaten niet. Een partiële prothese kan door de tandprotheticus vervaardigd worden als uw tandarts uw tanden en kiezen gecontroleerd heeft en uit deze controle blijkt dat belasting van deze tanden en kiezen geen problemen zal opleveren. Voor het vervaardigen van de partiële prothese werkt de tandprotheticus nauw samen met uw tandarts.

Wat kost een partiële prothese?

De kosten voor gedeeltelijke- en frameprothesen vallen niet onder de basisverzekering en worden daarom niet uit de basisverzekering vergoed. Deze komen dus voor eigen rekening of worden volledig of gedeeltelijk vergoed uit een aanvullende verzekering. Dit verschilt per aanvullende verzekering. Check bij uw eigen verzekeraar wat er wordt vergoed. Meer informatie vindt u op onze pagina vergoedingen.

Kom met ons in contact!

Heeft u vragen voor een van onze experts? We komen graag met u in contact voor vrijblijvend advies! Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.