Klikgebit bij Wesselink Dental

Een klikgebit in slechts twee afspraken! Klik direct voor gratis advies:

Klikgebit bij Wesselink Dental

Een klikgebit in slechts twee afspraken! Klik direct voor gratis advies:

Uw voordelen van een Klikgebit bij Wesselink Dental

Zit uw kunstgebit los of valt deze wel eens uit? Dit kan betekenen dat uw kaakbot te veel geslonken is en dat een gewone prothese geen oplossing meer biedt. Een klikgebit biedt hier de perfecte oplossing voor.  Een klikgebit wordt door middel van implantaten bevestigd in de mond.

Wesselink Dental maakt  klikgebitten van hoogwaardige kwaliteit door middel van de nieuwste 3D-technologie. Ontdek nu de vele voordelen:


  • Samenwerking met de beste implantologen
  • Na het plaatsen van de implantaten een perfect passend klikgebit in slechts 2 afspraken
  • Happen in vieze klei is niet meer nodig!
  • Een klikgebit volledig naar uw persoonlijke wensen
  • Tot wel 75% vergoed door de zorgverzekeraar

Klikgebit Wesselink Dental

In slechts 2 simpele stappen naar een klikgebit

 Een klikgebit wordt door middel van implantaten bevestigd in de mond. Deze implantaten worden geplaatst door de kaakchirurg of de tandarts-implantoloog.  De implantaten hebben twee maanden nodig om in het kaakbot vast te groeien. In deze periode kunt u gewoon uw oude kunstgebit blijven dragen. Na deze twee maanden zijn er slechts twee afspraken nodig om tot een perfect passend klikgebit te komen:

Stap 1: Uw wensen afstemmen en een digitale scan

Tijdens de eerste afspraak kijken we samen naar de situatie van uw gebit en implantaten. We bespreken uw wensen en bepalen samen met u de kleur en vorm van uw klikgebit. Met een digitale scan brengen we de juiste afmetingen van uw mond in kaart. Hierdoor hoeft u niet meer in vieze klei te happen en maakt dit de behandeling veel comfortabeler. Het apparaat brengt de afmetingen tot in de kleinste details nauwkeurig in beeld. Op deze manier kunnen we uw klikgebit nog beter op uw mond afstemmen. Soms is een afdruk van uw oude gebit nodig om wat extra informatie over de stand van uw kaak te verkrijgen en de bewegingen van uw mond en spieren vast te leggen. 

Stap 2: Uw perfect passende klikgebit is klaar!

Uw nieuwe klikgebit wordt geplaatst en u kunt eindelijk weer zorgeloos lachen. Natuurlijk is een nieuw klikgebit altijd even wennen, daarom nodigen wij u na twee weken uit voor een controleafspraak om zeker te weten dat u 100% tevreden bent. Om het maximale uit uw klikgebit te halen raden we u aan om een keer per jaar bij ons op controle te komen, ook wanneer u geen klachten heeft.

Wilt u ook een snelle en comfortabele behandeling voor uw klikgebit?

Dankzij onze nieuwste technieken hoeft u slechts twee keer bij ons langs te komen en is het happen in de vieze klei niet nodig! Klik hieronder voor een gratis check-up of doe eerst de online zelftest:


Wij gaan voor 100% tevredenheid!

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Wat patiënten over ons zeggen:
Zeer goede ervaring!!! Ik had enorm veel angst voor de tandarts, maar deze praktijk is hier enorm goed mee omgegaan. Ik kan alleen maar zeggen, al het personeel van Wesselink Dental heel erg bedankt!!!
Joey Salimans
 Kan niets anders zeggen dan hulde aan Wesselink Dental. Voor mij geen zorg en pijn meer kan nu alles, een nieuwe leven is begonnen. Ik raad het iedereen aan!
Joseph Pattiapon
Snel en goed geholpen, aanrader om eens heen te gaan bij  prothese problemen.
Truuz Hond

Wanneer bent u toe aan een klikgebit?

De overstap naar een klikgebit wordt vaak gemaakt wanneer een normale gebitsprothese niet meer het gewenste resultaat geeft. Dit kan betekenen dat uw kunstgebit niet meer stevig in de mond zit en uitvalt met eten of praten. Uw kaak kan zo ver geslonken zijn dat een normaal kunstgebit geen houvast meer heeft. Dit kan allerlei vervelende klachten met zich meebrengen.


Wij informeren u graag over de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot een kunstgebit op implantaten. Bent u benieuwd of u kunt overstappen op een klikgebit? Klik hieronder voor gratis advies!

Wat kost een kunstgebit?

Een klikgebit ook wel volledige gebitsprothese op implantaten genoemd, wordt in de meeste gevallen tot 75% vergoedt door de zorgverzekeraar. Alle kosten verschillen per verzekeraar, check bij uw eigen verzekeraar wat er vergoed wordt. Meer informatie vindt u op onze pagina vergoedingen.

Kom met ons in contact!

Heeft u vragen voor een van onze experts? We komen graag met u in contact voor vrijblijvend advies! Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.