Zaterdag 3 juni Open dag bij Wesselink Dental & Passion for Oils in Oosterwolde!

Kom langs of lees verder voor meer informatie:

Neem een kijkje bij Wesselink Dental & Passion for Oils!

Drie jaar geleden is Adina van Passion for Oils vanuit huis gestart. "Het is nu tijd om het buitenshuis verder op te zetten. Wesselink Dental biedt mij deze mogelijkheid.”  Een deel van de bovenruimte van de praktijk in tandheelkunde wordt nu gebruikt door Passion For Oils. De onderneming is gespecialiseerd in 100% natuurlijke oliën en supplementen van Young Living.

"Vijf jaar geleden kwam de onderneemster hiermee in aanraking. „Onze oudste zoon sliep al twee jaar lang geen hele nacht door. We hebben begin november 2017 de starterskit aangeschaft en sindsdien zijn de oliën niet meer weg te denken uit onze dagelijkse routine.”

Haar enthousiasme over de essentiële oliën van Young Living wil ze graag met anderen delen. „En vooral ook andere mensen kunnen helpen op een natuurlijke manier.” Het betekende de start van Passion For Oils. Naast de verkoop van producten geeft ze graag advies. Met behulp van een zogenoemde itovi (body scan) kan ze in kaart brengen wat er in het lichaam in onbalans is en met welke oliën en/of supplementen dat hersteld kan worden. Daarnaast geeft ze verschillende massages en reikibehandelingen. Tijdens de opening vertelt ze er alles over en laat ze met plezier haar nieuwe onderkomen zien.

Tevens kan deze dag een kijkje worden genomen bij Wesselink Dental. „We informeren u graag over de nieuwste digitale 3D-technologie, waarmee we iemand binnen twee weken aan een nieuw gebit kunnen helpen”, vertelt praktijkeigenaar Ronald Wesselink. Wesselink Dental biedt complete mondzorg voor jong en oud. Van een halfjaarlijkse controle en het vullen van een gaatje tot klikgebit, kronen en bruggen. Iedereen is welkom om een kijkje achter de schermen te nemen bij onze praktijk.
Wesselink Dental Oosterwolde

🏠    ‘t Oost 8
📍    8431 LJ Oosterwolde
📧    info@wesselinkdental.nl
📞    0516 78 50 82
Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 08:00 – 17:00
Woensdag: 08:00 – 17:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:00 – 13:00

Kom met ons in contact

Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Wilt u gebruik maken van onze expertise?

Met ons ervaren team van experts bieden wij bij Wesselink Dental complete mondzorg. Wilt u een intake bij onze tandarts of een gratis check-up voor uw kunstgebit? Klik hieronder:

Wij gaan voor 100% tevredenheid!

We kunnen niet vaak genoeg benoemen dat de tevredenheid van onze patiënten op nummer één staat. Wat patiënten over ons zeggen:
Zeer goede ervaring!!! Ik had enorm veel angst voor de tandarts, maar deze praktijk is hier enorm goed mee omgegaan. Ik kan alleen maar zeggen, al het personeel van Wesselink Dental heel erg bedankt!!!
Joey Salimans
 Kan niets anders zeggen dan hulde aan Wesselink Dental. Voor mij geen zorg en pijn meer kan nu alles, een nieuwe leven is begonnen. Ik raad het iedereen aan!
Joseph Pattiapon
Snel en goed geholpen, aanrader om eens heen te gaan bij  prothese problemen.
Truuz Hond

Neem direct contact met ons op!

Bent u ook benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul het formulier in en een van onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op!