Ronald Wesselink

Ronald Wesselink

Functie: Eigenaar

Burgerlijke staat: Gehuwd, zes kinderen, woonachtig in Oosterwolde

Wesselink Dental: Na vijftien jaar voor een baas te hebben gewerkt, besloot ik in 2009 om zelfstandig ondernemer te worden. Als prothese specialist opende ik aan ’t Oost 9 mijn praktijk Wesselink Dental. Vanwege de groei werd deze ruimte al snel te klein. Hierop besloot ik om te verhuizen naar het voormalige pand van Installatiebedrijf Bakker iets verderop in de straat. Sinds juni 2012 is Wesselink Dental op deze locatie aan ’t Oost 8 gevestigd. In 2013 ben ik een samenwerking aangegaan met tandprotheticus Andries van der Kooi en in oktober 2014 is Wesselink Dental uitgebreid met een tandartspraktijk. Door deze combinatie hebben we nu alles onder één dak: een tandarts, een tandprotheticus, een implantoloog en een technische afdeling. Alle kennis is op één locatie aanwezig, waardoor we de hoogste kwaliteit en beste zorg kunnen bieden.

Vrije tijd: Ik klus graag en vind het leuk om in de tuin te werken. Ook breng ik graag tijd door met mijn vrouw en kinderen.

Wat ik graag nog kwijt wil: Iedereen, van jong tot oud, is welkom bij Wesselink Dental – Totale mondzorg. Wij zijn een kleinschalige praktijk, laagdrempelig. We nemen voor elke patiënt uitgebreid de tijd en hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Telefoon: 0516 - 78 50 82
E-mail: info@wesselinkdental.nl
't Oost 8b
8431LJ Oosterwolde