Ronald Wesselink

Ronald Wesselink

Functie: Eigenaar

Wesselink Dental: Na vijftien jaar voor een baas te hebben gewerkt, besloot ik in 2009 om zelfstandig ondernemer te worden. Als prothese specialist opende ik aan ’t Oost 9 mijn praktijk Wesselink Dental. Vanwege de groei werd deze ruimte al snel te klein. Hierop besloot ik om te verhuizen naar het voormalige pand van Installatiebedrijf Bakker iets verderop in de straat. Sinds juni 2012 is Wesselink Dental op deze locatie aan ’t Oost 8 gevestigd. Tegenwoordig is alles op het gebied van tandheelkunde op deze locatie te vinden: een tandarts, een implantoloog en een technische afdeling. Alle kennis onder één dak, waardoor we de hoogste kwaliteit en beste zorg kunnen bieden.

Vrije tijd: Ik klus graag en vind het leuk om in de tuin te werken. Ook breng ik graag tijd door met mijn vrouw en kinderen.

Wat ik graag nog kwijt wil: Iedereen, van jong tot oud, is welkom bij Wesselink Dental – Totale mondzorg. Wij zijn een kleinschalige praktijk, laagdrempelig. We nemen voor elke patiënt uitgebreid de tijd en hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Phone: 0516 - 78 50 82
Fax: info@wesselinkdental.nl
't Oost 8b
8431LJ Oosterwolde